Auteur van het jaar award 2020

Met trots kunnen wij mededelen dat Franca Damen recent voor het tweede jaar op rij de ‘Auteur van het jaar award’ van het Land- en Tuinbouw Bulletin (LTB) in ontvangst heeft mogen nemen. Deze keer heeft Franca deze award gewonnen op basis van al haar stikstofcolumns voor het LTB in 2020.In deze columns is zij ingegaan op de actualiteiten rondom de stikstofproblematiek.

Met het artikel heeft Franca voldaan aan de verschillende criteria voor het winnen van de LTB-award. De jury schrijft hierover onder andere het volgende:

Damen weet, net als in 2019, de zeer complexe juridische, bestuurlijke en maatschappelijke problematiek van het PAS, en het nadien (althans in 2020) gevoerde beleid op een prettig leesbare en systematisch overzichtelijke wijze over te brengen op de lezer. De columns lezen allemaals als een trein en vormen voor de agro-fiscalist en -jurist onmisbare informatie. Als redactie en uitgever van het LTB zijn we dan bijzonder trots op deze bijdrage.

De ‘Auteur van het jaar award 2020’ zet een mooie kroon op de stikstofcolumns van Franca Damen. Het winnen van de award twee jaar op rij is overigens een unicum. Wij zijn dan ook trots op het (wederom) winnen van de award.