Adviseren & procederen

Damen Legal is een advocatenkantoor dat staat voor kennis en betrokkenheid. Kennis en betrokkenheid vormen namelijk de basis voor vertrouwen. Jouw vertrouwen in een goede behartiging van jouw belangen en een goede aanpak van jouw zaak staan voor Damen Legal voorop.

Om die kennis te waarborgen, specialiseert Damen Legal zich in een aantal vakgebieden, namelijk agrarisch recht, energie- & klimaatrecht, milieurecht, natuurbeschermingsrecht en omgevingsrecht. Deze vakgebieden kunnen in verschillende zaken aan de orde komen. Daarbij kun je bijvoorbeeld denken aan een omgevingsvergunning voor een bedrijf, een bestemmingsplan of handhaving. Ook kun je bijvoorbeeld denken aan een procedure waarin de (on)rechtmatigheid van nieuwe wet- of regelgeving ter discussie wordt gesteld.

Damen Legal kan jou bij deze juridische vraagstukken helpen. Dat kan door jou hierover te adviseren en/of jou bij te staan in een juridische procedure. Dat kan een juridische procedure zijn die je zelf wil starten of waarmee je juist wordt geconfronteerd doordat iemand anders bijvoorbeeld bezwaar of beroep heeft ingediend tegen jouw vergunning.

Wil je advies over een juridische vraag? Wil je bezwaar of beroep indienen of word je juist geconfronteerd met bezwaar of beroep van iemand anders? Dan staat Damen Legal je graag bij.