Cursussen

Wil je een cursus of bijeenkomst organiseren en ben je hiervoor op zoek naar een spreker? Neem dan gerust contact op met Damen Legal om te vragen naar de mogelijkheden.

Franca Damen heeft veel ervaring met het geven van cursussen over onderwerpen waarin zij gespecialiseerd is. Een overzicht van de verschillende cursussen die Franca heeft gegeven, kun je hier lezen.

Voor het geven van cursussen wordt een vaste prijsafspraak gemaakt. Damen Legal hanteert hiervoor een richtlijn die is gebaseerd op een aangepast uurtarief van € 200,00 excl. BTW. Hierin is ook de voorbereidingstijd voor de cursus verwerkt.

De richtlijn voor de prijsafspraak is het gewenst aantal uur cursus vermenigvuldigd met twee of drie*, daarbij de reistijd opgeteld en dan het totaal hiervan vermenigvuldigd met het uurtarief. De reiskosten worden daarbij afzonderlijk in rekening gebracht.

Een voorbeeld bij een vermenigvuldiging met twee: voor het verzorgen van een cursus van 2 uur en een reistijd (enkel) van een half uur, geldt als richtlijn voor de prijsafspraak bij een bedrag van € 1.000,00 excl. BTW en reiskosten.

Een voorbeeld bij een vermenigvuldiging met drie: voor het verzorgen van een cursus van 2 uur en een reistijd (enkel) van een half uur, geldt als richtlijn voor de prijsafspraak bij een bedrag van € 1.400,00 excl. BTW en reiskosten.

*De omvang vermenigvuldiging is bijvoorbeeld afhankelijk van het onderwerp, de diepgang en de vorm van de cursus (fysiek of webinar).